Početna Novosti 20. GODINA USPJEŠNOG RADA RESTORANA "FONTANA" CRNKOVIĆ

20. Godina Restorana "Fontana" Crnković

 

 

21.04.2001. godine IVAN I RUŽICA CRNKOVIĆ otvorili su 

RESTORAN  „FONTANA“ CRNKOVIĆ.

Restoran je dobio ime po spiralnoj fontani s tekućom vodom koja krasi atraktivni ambijent sale. U početku je restoran mogao primiti 100 osoba da bi proširenjem i dogradnjom još dvije sale mogao ugostiti do 750 osoba.

U atraktivnim i elegantno uređenim salama održano je preko   1 000  svadbenih svečanosti te mnogih drugih prigodnih svečanosti od krstitki, pričesti, firmi, završnih svečanosti za kraj godine, godišnjica matura i drugih raznih obiteljskih svečanosti.

Različiti načini aranžiranja sale, veliki izbor vrhunski pripremljenih jela te pravih domaćih svadbenih kolača i atraktivnih torti odlike su RESTORANA  „FONTANA“.

Za sve to zaslužni su stručni i kvalitetni zaposlenici, od voditeljice restorana Josipe Crnković, šefa kuhinje svjetskog glasa Tomas Ivana te drugih majstora kuhara i slastičara koji s puno ljubavi i pažnje pripremaju jela, kolače i torte, a uz šefa sale Horvat Nikolu i ostale stručne, uljudne i uvijek nasmiješene konobare boravak u RESTORANU „FONTANA“ ostaje u sjećanju za pamćenje.

RESTORAN „FONTANA“ svakodnevno vrši dostave hrane a kontinuirano se primaju narudžbe kolača i torti te rezervacije za svadbene i sve druge svečanosti.

Svojim dragim mladencima i svim gostima šaljemo poruku da s nestrpljenjem očekujemo mogućnost da zajedno s nama ponovno uživaju u ugodnom okruženju i delicijama RESTORANA  „FONTANA“  CRNKOVIĆ.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo i dobro nam došli!