U prekrasnom baroknom gradu Varaždinu, na istočnom dijelu predgrađa, točnije u Kućanskoj ulici 19, smjestio se restoran “Fontana” s jedinstveno uređenim dvoranama za svadbene svečanosti “Fontana” i “Fantazija”.

 

 

Dvorana “Fontana” dobila je ime po spiralnoj fontani koja dominira prostorom, te joj uz uređenje interijera drvetom i unikatnom keramikom uz šum slapa daje poseban ugođaj i prima do 250 osoba.

 

 

Dvorana “Fantazija” koju krasi sto pedeset unikatnih lustera zajedno sa satenskim valovima u kombinaciji sa mramorom i prirodnim materijalima daju dvorani posebnu čaroliju u kojoj može uživati do 450 osoba.

 

 

Nudimo organizaciju svadbenih svečanosti, domjenaka, prezentacija, seminara, poslovnih sastanaka i ručkova, tim buildinga, završne proslave za kraj godine, doček Nove godine i ostale svečanosti kao proslave krštenja, prve pričesti i svete potvrde.

 

 

Specijalnost našeg restorana su svadbene svečanosti. Pošto je vjenčanje najljepši i najvažniji dan u životu dvoje mladih ljudi koji se vole posvećujemo veliku pažnju i pružamo stručnu pomoć u organizaciji svadbene svećanosti. Mladenci sami kreiraju meni, biraju okrugle ili četvrtaste stolove, boju stolnjaka i nadstolnjaka, više od 10 načina slaganja salveta u različitim bojama i mogućnost izbora navlaka za stolce s mašnama u više boja. Dopustite da za Vas organiziramo najljepši dan i doživite sa svojim najmilijima atmosferu nezaboravnog vjenčanja.

Posebnost restorana su vrhunski pripremljena jela: preko 50 mesnih jela, više od 25 različitih priloga, raznih umaka, salata, te deserata kao što su zagorski štrukli, gibanice, makači i palačinke. Sva nabrojena jela uz domaće rezance, krpice, njoke, krokete i ostalo pripremaju u kuhinji restorana naši vrhunski majstori kuhari.

 

 

U sklopu restorana je i slastičarnica u kojoj se priprema više od 90 vrsta pravih domaćih kolača i raznih torti bez ikakvih umjetnih dodataka i konzervansa koji privlače svojim izgledom i kvalitetom.

 

 

Naravno nudimo i mogućnost dostave kolača i torti za razne proslave na Vašu kućnu adresu ili neku drugu lokaciju uz odgovarajuću dokumentaciju.

Ali ni to nije sve! Nudimo i uslugu cateringa kao što su topli ili hladni švedski stol, te bogatu ponudu jela po narudžbi.

Također u svakodnevnoj ponudi imamo gablece u kojima možete uživati u samom ambijentu restorana  uz juhu gratis ili možete naručiti dostavu.

Restoran ima vlastito ograđeno parkiralište za cca 500 vozila.

 

 

Uljudno i stručno osoblje učinit će svaku Vašu svečanost nezaboravnim događajem u ugodnom i opuštajućem ambijentu.